Yhdistyksen tarkoitus

Hirsijärven vesienhoitoyhdistys edistää Hirsijärven vesistöjen säilymistä mahdollisimman luonnontilaisena, parantaa vesistöjen tilaa ja edistää luonnon- ja ympäristönhoitoa vesistöjen vaikutuspiirissä.

Tilaa valokuvakirja!

Hirsijärven kosteikoissa - valokuvakirja

Tilaa jäsenemme Ari Törmän hieno valokuvakirja Hirsijärven kosteikoissa. Kirjamyynnin tuotto käytetään yhdistyksemme kautta Hirsijärven hyväksi.

"Kosteikko on yleisnimitys alueista, jotka sijoittuvat kovanmaan ja avoveden välille. Ne ovat yksi arvokkaimmista ja samalla uhanalaisimmista luontotyypeistä maapallolla.

Ihminen luokittelee järvien kosteikot yleisesti vesijättömaiksi. Useille eläinlajille kosteikko on kuitenkin järvialueiden parhaimpia elinpaikkoja ja monille suoranainen elinehto. Kirja kertoo, mitä Hirsijärven kosteikoissa vuode aikana tapahtuu.

Kirja kertoo myös valokuvaajasta, joka näkee luonnon suurena ja alati muuttuvana taideteoksena. Ari Törmä, s. 1963, julkaisi ensimmäisen kirjansa viisi vuotta sitten ja on viime vuosina pitänyt useita valokuvanäyttelyitä."

Kirjan hinta on yksittäin 35€ + toimituskulut. Viisi kirjaa saa alennettuna hintaan 110€ + toimituskulut. Kirja toimitetaan postiennakolla ja voit tilata sen lähettämällä yhteystietosi sekä haluamasi kirjamäärän yhdistyksen sähköpostiosoitteeseen: tiedotus@hirsijarvi.com

Kirjaa on myytävänä myös Hirsijärven pohjoispäässä Kruusilassa, Ystävyyden majatalolla hintaan 35€. www.ystavyydenmajatalo.fi

hirsijarvenkosteikoissakirja_keski.jpg